Kültür Taşı Nedir? Neden Kullanılır?

13 Eylül 2022 Salı 16:34
Kültür Taşı Nedir? Neden Kullanılır?

Kültür taşı olarak kabul edilen dekoratif yapı taşı imalatı beton esaslı olan bir dekorasyon malzemesidir. Bu dekoratif taş çimento esaslı olup doğal taşların kalıpları alınarak üretilen bir duvar kaplama malzemesidir. İçerisin de aynı kültür tuğlası gibi pigment renklendirici çimento katkı maddesi gibi ürünler bulunmaktadır. Tüm iç ve dış mekân kaplamalarında kullanılabileceği gibi ısı yalıtımında da önemli rol oynamaktadır. Konut ofis pastane Cafe gibi pek çok mekânda tercih edilen bir uygulamadır. Arkhestone sitesi üzerinden kültür taşı modelleri ile ilgili daha detaylı bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kültür Taşı Modelleri Nelerdir?

Kültür taşı kullanacağınız alana göre oldukça farklı renk doku ve model ile zenginleştirilmiş bir dekorasyon yapı malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu taşların hem uygulaması kolay olduğu gibi hem de kullanımı oldukça şıktır. Uygulaması yapıldıktan sonra doğal taşlardan görünüm olarak ayırt etmek oldukça zordur.

Kültür taşı modelleri agrilla, amorfo, pizarra, roca,  pueblo, valle, montuno, corte ve rio olarak isimlendirilerek sitede yer almaktadır. Kullanım alanınıza ve sebebinize göre uygun renk ve modelden tercihinizi sitemiz üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kültür Taşı Fiyatları

Kültür taşı fiyatları imalatta kullanılan ürünlerin kalitesi ve elde edilen ürünün kalitesine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Doğal taş duvar kaplamalarında kültür taşı metrekare fiyatları oldukça ekonomiktir. Arkhestone sitesini ziyaret ederek farklı renk ve modellerden oluşan kültür taşı fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Arkhestone sitesi üzerinden doğal tuğla hakkında bizimle iletişime geçmek için 3004 cd. No: 109/B Ataşehir / İstanbul adresini kullanabilir.  Ya da 0 216 3 244 244 nolu telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: https://www.arkhestone.com/kultur-tasi/

Anahtar Kelimeler:
Kültür Taşı Nedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.