Gönül Dağı ailesine, bir ünlü daha katıldı

Sevilen oyuncu dizide, doktor Kenan’ın üvey kardeşi barış karakterini canlandıracak…

20 Nisan 2023 Perşembe 15:47
Gönül Dağı ailesine, bir ünlü daha katıldı

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran, ailelerin buluşma noktası olan Gönül Dağı kadrosuna ünlü bir sanatçı daha katıldı. Ulaş İnan Torun’u, dizinin 22 Nisan Cumartesi ekrana gelecek 94. Bölümünde Doktor Kenan’ın üvey kardeşi “Barış” karakteriyle izleyeceğiz.

Ekranlara “Beyaz Gelincik” dizisindeki “Zeki” karakteriyle merhaba diyen ve ardından birçok sinema filminde başrol oynayan Ulaş İnan Torun, uzun yıllar ara verdiği televizyona, Gönül Dağı gibi başarılı bir yapımla dönüş yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sorunları olan ve çoğu zaman abisi Doktor Kenan’ın (Serkan Kuru) desteğiyle hayata tutunmaya çalışan Barış’ın Gedelli kasabasındaki maceraları ilgiyle izlenecek.

Gönül Dağı’nın 94. Bölümü, Ramazan Bayramı’nın 2. Günü   22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.  

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök  kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer,  Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Özlem Mert Köseoğlu, Kadir Bertan, Mustafa Şahin, Ulaş İnan Torun rol alıyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.