Şişe Dolabı Nedir?

20 Eylül 2022 Salı 21:47
Şişe Dolabı Nedir?

Şişe dolabı, içim kalitesi bakımından soğuk olarak tercih edilen çeşitli içeceklerin kolaylıkla saklanabilmesini sağlamaktadır.. Bu dolapların üretim teknolojisi, cam ya da plastik türündeki şişelerin kimyasal özelliklerine tamamen uygun üretilmektedir. Yani kalite düzeyi yeterli durumda olan bir soğutucu, farklı kalınlıklarda olan her türlü pet şişe ürününü ve cam şişeli ürünleri aynı ölçüde soğuk tutabilme özelliğine sahiptir.

Müşterilerin, özellikle yaz günlerinde büyük bir artış meydana gelen soğuk içecek talepleri bu üst düzey ürünler aracılığı ile karşılanmaktadır. Her işletmenin ihtiyacına uygun olabilen bu ürünler, aynı zamanda çeşitli özellik ve farklarıyla da birbirlerinden ayrılma özelliğine sahiptirler.

Şişe Soğutucu Dolap Modelleri Nelerdir?

Farklı tasarımlara sahip şişe soğutucu dolap modelleri kullanıcılara birçok seçenek sunmaktadır. Genel olarak şişe soğutucu dolaplar -12 ile -22 derece arası soğutma kapasitesine sahip olabilmektedir. Şişe soğutucuları arasında yer alan bir diğer ürün olan bar tipi şişe soğutucu modelleridir. Boyut olarak normal şişe soğutucusundan daha ergonomik yapıya sahiplerdir. Yaz aylarında bu ayarlar yükseltilebilmekte ve kış aylarında ise azaltılabilmektedir. Şişe soğutucu modelleri evde, işyerinde, okullarda, hastanelerde, otellerde ve yazlık alanlarda kullanım için uygundurlar.

Bu ürünlerde mevcut olan tekerlekleri sayesinde şişe soğutucular bulundukları alanlardan farklı bir yere götürülebilir. Aynı zamanda bazı şişe soğutucu modellerinin kapakları üstten açılmaya elverişli olabilmektedir. Bu modellerde şişeler dik yerleştirildiği gibi eşit bir soğutma sistemi olduğu için ürün üzerinde donma oluşumu önlenir. Rafların uzunluğu ve genişliği şişe soğutucularının saklama kapasitelerini önemli ölçüde etkilemektedir. Eşit bir şekilde soğutma işlemini gerçekleştiren bu ürünler, şişelerin üzerinde buhar ve nem oluşturmamaktadır. Farklı özellikteki dolap modellerine envoytec adresinden ulaşmanız mümkündür.

Şişe Soğutucu Dolap Fiyatları Nedir?

Ucuz ve ekonomik bir ürün olan şişe soğutucu dolapları genel olarak her bütçeye uygun olabilmektedir. Şişe soğutucu fiyatları markaya, tasarıma ve çeşitliliğe göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu ürünlerde fiyatı etkileyen bir diğer unsur şişe soğutucu dolaplarda yer alan kapılar ve raf sayılarıdır. Çok yer kaplamayan yapıları ile standart boyutlarda üretilen şişe soğutucuların fiyatı daha büyük ve geniş hacime sahip ürünler ile farklı fiyat aralığındadır. Şişe Soğutucu dolaplar ile ilgili detaylı tüm bilgilere envoytec adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/feronia/

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.