Ünlü tatlıcıdan Eskişehir’e  okul ve kongre merkezi

Ünlü iş insanı Avni Ongurlar memleketi Eskişehir’e bir ortaokul ve 600 kişilik kongre merkezi yaptırıyor. Ongurlar İstanbul’da ise 4 okul daha yaptıracak.

09 Kasım 2023 Perşembe 19:23
Ünlü tatlıcıdan Eskişehir’e  okul ve kongre merkezi


  Türkiye’nin önemli işletmelerinden Hafız Mustafa 1864 işletmesinin Yönetim Kurulu Başkanı Ongurlar, Eskişehir’e yaptıracağı okul ve kongre merkezi için basın toplantısı düzenledi.

  Avni Ongurlar, doğduğu şehre bir vefa borcu olduğunu belirterek, Eskişehir’de annesi Hacı Hatice Ongurlar adına 32 derslikli ortaokul, babası Hacı Bahri Ongurlar adına bir kongre merkezi yaptıracağını açıkladı.

 Okul ve kongre merkezi Sümer Mahallesi Adasu Sokak üzerinde yaptırılacak.

Projelerin mimarlığını, Eskişehir’deki Adliye Sarayı’nın ve Gülay Kanatlı Ortaokulu’nun mimarı Afşin Aykanat üstleniyor. Temel atma programı Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.