Oy ve Ötesi’nde nasıl müşahit olunur?

Vatandaşların özellikle tarafsız olarak, herhangi bir parti dahilinde olmadan gönüllü müşahit olmak istemeleri dikkat çekerken Oy ve Ötesi kuruluşuyla bunu gerçekleştirmek mümkün. Derneğin her ilde olduğu gibi Eskişehir’de deçalışmaları bulunuyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe 19:37
Oy ve Ötesi’nde nasıl müşahit olunur?

Müşahit olmak isteyenlerin seçim öncesi avukatlar ve uzmanlar tarafından eğitime tabi tutulduğu açıklanırken amaç gönüllülerin tam donanımlı olmasıdır.

Oy ve Ötesi, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile il il ihtiyaç duyulan müşahit sayısını açıkladı.

Oy ve Ötesi il il ihtiyaç duyulan sandık müşahiti sayısını sosyal medya üzerinden duyurdu.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur oylaması için ihtiyaç duyulan müşahit sayısına ilişkin Oy ve Ötesi, Twitter üzerinden bilgilendirme amaçlı bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımda, “Kaç müşahide daha ihtiyacımız var?” başlıklı görsellerle il il ihtiyaç duyulan müşahit sayısı açıklandı. 

OY VE ÖTESİ NEDİR?

Oy ve Ötesi, 24 Nisan 2014 tarihinde kurulan ve merkezi İstanbul’da olan sivil toplum kuruluşu Türkiye’de katılımcı demokrasi bilincinin yerleşmesi ve sorunlara özgürlükçü, eşitlikçi, adil ve sürdürülebilir çözümler üretmek için çalışmalar yürütmektededir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.