ETİ Popkek ve Köfn aynı klipte buluştu!

  Eti Popkek’in “Ben Bilirim Seni, Popkek’inden Belli” sloganıyla hayata geçirdiği samimi ve eğlenceli klibinin yeni yüzü son dönemin parlayan müzik grubu KÖFN oldu!

22 Temmuz 2023 Cumartesi 19:19
ETİ Popkek ve Köfn aynı klipte buluştu!

 

Kek kategorisinin en büyük ve sevilen markalarından Eti Popkek, “Doyana Doymayana Popkek” sloganı ile başlattığı samimi ve eğlenceli iletişimini, 7 farklı çeşitten oluşan geniş ürün yelpazesine atıfta bulunduğu “Ben Bilirim Seni, Popkek’inden Belli” sloganıyla hazırladığı yeni kampanyasıyla devam ettiriyor.

Son dönemin parlayan müzik grubu ve kısa sürede büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan şarkıların mimarı olan KÖFN, sevilen şarkısı Popstar’ın Eti Popkek versiyonuyla ekranlarda yerini aldı. “Ben Bilirim Seni, Popkek’inden Belli” nakaratıyla dillere pelesenk olan şarkı, renkli görüntüleriyle de izleyiciden büyük beğeni topluyor. Yepyeni jingle ile hayata geçen şarkı ve klip projesi gençlerin playlist’lerine eklenmeye aday… İzleyenleri içine alan bir atmosferde çekilen klibin yönetmen koltuğunda Ümit Şahin & Samet Eruzun oturuyor.

Anahtar Kelimeler:
Eti Popkek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.