Eskişehir'de Anadolu Uçuş Havacılık Akademisi kuruldu

 Gençler 'i 5 yılda üniversite de yapılacak masrafın yarısı  ile 14 ayda pilot yapıp,  hemen uçarak kendi yüksek gelir alırken,  ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

25 Mayıs 2023 Perşembe 16:23
Eskişehir'de Anadolu Uçuş Havacılık Akademisi kuruldu

Eskişehir'de eğitim ve havacılık bir araya geldi

 Havacılık alanında her türlü alanda faaliyet gösteren bu şehirde özel sektörde pilot yetiştiren ve Havacılık sektörüne Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün öngördüğü eğitimleri verecek Anadolu uçuş ve Havacılık Akademisi hayata geçti.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji parkında düzenlen etkinlikte tanıtım programı gerçekleşti. Toplantıya Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu  da katıldı. Yalnızoğlu program öncesi katılımcılara Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji parkı hakkında bilgi verdi.

Kurucu ortaklardan Oral Büyüsarı şunları söyledi; “Bir pilotun yetişebilmesi için gerekli olan 14 aylık süre içerisinde önce yer dersleri ve daha sonra uçuşlar gerçekleştirilecek. Yer dersleri Eskişehir'de ve uçuşlar Güneydoğu havacılık ile anlaşılarak Nevşehir'de yapılacak. Geleceğimizin garantisi gençlerimize az sürede prestij bir meslek sahibi olması için her türlü kolaylık sağlanacak gençler üniversite için bir yıl hazırlık ile 4 yıl eğitim alıyor ve toplam 5 yılda üniversiteden mezun olarak daha sonra iş aramaya başlıyor.

Anadolu Uçuş ve Havacılık Akademisi ise toplam 14 ayda pilot yapıyor. Üniversite için 5 yılda yapılan masrafın yarısına gençleri gökyüzüyle buluşturuyor, hem zamandan tasarruf ediliyor hem de üniversite okumak için yapacağın masrafın yarısını vererek prestij bir meslek sahibi oluyor ve iyi gelirle ekonomik hayata merhaba diyor.

 Pilotluğun yanında havacılık sektörünün diğer branşları ile ilgili de kurslar ile iş sahibi olmalarına yardımcı oluyor. Kabin hizmetleri teknik personel gibi istihdam için altyapı hazırlıyor. Ayrıca dil kursu ile de takviye yapılarak havacılığın uluslararası gerekliliğini yerine getiriyor. Bunun yanında havacılık özlemi olan insanlarımıza 10 saat yer dersi ile 6 saat hobi uçuşu yapılarak bu özlemleri hayata geçiriyoruz. Bu konuyla ilgili detaylar için okul ile irtibata geçilerek sizlere uygun seçenekleri sunacaktır. Eskişehir bir havacılık şehri olan seattle gibi olmaya devam edecektir. Biz de iddialı bir kadro ile havacılık eğitimi konusunda hazırız. Uçuş Okulu kurucusu Dr Yusuf Şengür ve ben Kaptan Oral Büyüksarı havacılık tecrübelerini gençlere ve ilgililere aktarmak üzere seçkin kadrosuyla hizmet etmek üzere hazırız.  Ayrıca Kapadokya'da yapılacak hobi uçuşları için her Eskişehirli uçağa binecektir sloganı ile sizleri gökyüzündeki bu heyecana davet ediyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.