Dikkat Kırılır Etiketi Neden Kullanılmalı?

08 Ekim 2022 Cumartesi 11:51
Dikkat Kırılır Etiketi Neden Kullanılmalı?

Hassas ve kırılabilecek ürünlerin konulduğu kolilerin taşınması sırasında titiz davranılması için dikkat kırılır etiketi yapıştırılması son derece önemlidir. Oldukça ekonomik olan bu etiket sayesinde içerisinde değerli eşyaların bulunduğu hassas kolyelerin taşınması daha güvenli olur ve böylece yüksek maliyetlerin önüne geçilir. Barkod Online dikkat kırılır etiketi renk olarak genellikle kırmızıdır. Bu etiket parlak kuşe kâğıt kullanılarak üretilmiştir.

Pürüzsüz ve parlak yüzeye sahip olan dikkat kırılır etiketinin kendinden yapışkanlı özelliği vardır. Böylece kullanım kolaylığı sağlar ve zamandan tasarruf edilir. Bu etiket türü genellikle sevkiyat sektöründe tercih ediliyor. Kargo ve lojistikte en fazla kullanılan etiket çeşitleri arasında yer alan dikkat kırılır etiketi talebe göre istenilen boyutta ve renkte üretilir.

Dikkat Kırılır Etiketi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Dikkat kırılır etiketi kullanım alanı oldukça geniş olan bir etiket çeşididir. Birçok farklı alanda kullanılsa da bu etiket çeşidinin en fazla kullanılmış olduğu sektör kargo ve lojistik sektörüdür. Sevkiyat sırasında zarar görmemesi gereken kolilerin üzerine yapıştırılan bu etiket ile taşıyıcının dikkati çekilir ve böylece hassas ve güvenli bir şekilde taşıma işlemi yapılır.

Farklı boyutlarda üretimi yapılabilen dikkat kırılır etiketini kolilerin üzerine yapıştırarak güvenli bir şekilde taşınmasını sağlamanız mümkündür. Her türlü hassas eşya kolisinin üzerine kullanabileceğiniz dikkat kırılır etiketi ile eşyalar teslim noktasına kadar hiçbir şekilde hasar almadan taşınır ve zarar görmesi önlenir. Dikkat kırılır etiketi uluslararası standartlar çerçevesinde üretilmiştir. Uluslararası belirlenen sembolün üzerinde yer aldığı bu etiket opak veya kuşe baskı olarak hazırlanır. Barkod sitesini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

Dikkat Kırılır Etiketi Özellikleri

Sevkiyat sektöründe kullanılan etiketler listesinde ilk sırada kendine yer edinmiş olan dikkat kırılır etiketi dayanıklı ve kaliteli kâğıt kullanılarak üretilmiştir. Bu etiket çeşidi dikkat çekici renkler ile öne çıkar ve böylece koli içerisinde yer alan hassas eşyaların güvenli bir şekilde taşınmasına destek olur. Dikkat kırılır etiketi sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Neme ve güneş ışınlarına karşı direnç gösterir. Bununla birlikte kendinden yapışkanlı olması kullanım kolaylığı sağlar. Etiketin yapışkanı oldukça sağlam olduğundan dolayı yapıştırıldığı yüzeyde sağlam bir şekilde kalır.

Dikkat Kırılır Etiketi Pahalı mı?

Oldukça kullanışlı ve işlevsel olan dikkat kırılır etiketlerinin fiyatları bu ürünleri satın almak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Dikkat kırılır etiketleri fiyat olarak oldukça ekonomiktir. Her ne kadar boyutlarına ve renk çeşidine göre farklılık gösterse de bu etiket türleri bütçeyi zorlamaz ve istenilen boyutta ve renkte satın alınabilir. Dikkat kırılır etiketi üretimi yapan firma ile iletişim kurarak istediğiniz sayıyı ve rengi bildirmeniz halinde üretim yapılır ve tarafınıza rulo şeklinde teslim edilir. Ayrıca bu etiketleri istediğiniz ebatları sahip olacak şekilde de Barkod sitesinden talep etmeniz mümkündür.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/renkli-kuse-etiket

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.