Başkan Büyükerşen’e Cumhuriyet Ödülü

  Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) tarafından 2017 yılından bu yana verilen Cumhuriyet Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen Cumhuriyet Balosu ve Cumhuriyet Ödülleri töreninde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e 2022 Cumhuriyet Ödülü takdim edildi.

28 Ekim 2022 Cuma 15:34
Başkan Büyükerşen’e Cumhuriyet Ödülü

Cumhuriyet’in 99’uncu yılı vesilesiyle düzenlenen BUMİAD Cumhuriyet Balosu ve 2022 yılı Cumhuriyet Ödülleri Töreni Bursa’da gerçekleştirildi.

2017 yılından bu yana Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Balosu ve 2022 yılı Cumhuriyet Ödülleri Töreni”ne, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Orhan Sarıbal, BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, BUMİAD Kurucu Başkanı İlker Özaslan, BUMİAD Danışma Kurulu Başkanı M. Orhan Efe, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede 2022 Cumhuriyet Ödülleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yazar Dr. Serra Menekay ve Bursa Erkek Lisesi Mezunları Derneği (BELDER) Başkanı Cevdet Ulu’ya verildi.

BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, Başkan Büyükerşen’e teşekkür ederek, “Derneğimizin geleneksel 2022 Cumhuriyet Ödülleri kapsamında ödüle layık görülmeniz dolayısıyla şahsınızı kutluyoruz. Bugüne kadar ülkemize, insanımıza ve insanlığa karşılıksız hizmetleriniz, üstün çalışmanız ile Cumhuriyetimizin yaşatılmasına yapmış olduğunuz olağanüstü katkılarınıza takdirlerimizin ifadesi olarak bu belgeyi sunmaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Böylesi anlamlı bir ödülü almaktan onur duyduğunu belirten ve törende bir konuşma yapan Başkan Büyükerşen, “Ben bir Cumhuriyet çocuğuyum. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in imkânlarıyla bugünlere gelmiş bir Türk vatandaşıyım. Cumhuriyet sizsiniz, Cumhuriyet biziz, Atatürk’ün dediği gibi Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi. Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan borcumuzun hiç bitmeyeceğini biliyorum. O yüzden çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel geceyi düzenleyen Bursalı iş insanları, öğrencilerim, değerli milletvekillerimiz hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödül için de ayrıca teşekkür eder, Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını yürekten kutlarım.”dedi.

Cumhuriyet Balosu ve 2022 yılı Cumhuriyet Ödülleri Töreni marşlar eşliğinde kesilen pasta ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.