Semih Zazaoğlu TGA’da İç Anadolu Bölgesi Temsilciliğine aday

Turizmci iş insanı Semih Zazaoğlu, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda (TGA) İç Anadolu Bölgesi Temsilciliğine aday olduğunu açıkladı.

16 Kasım 2022 Çarşamba 12:03
Semih Zazaoğlu TGA’da İç Anadolu Bölgesi Temsilciliğine aday

 14 yıldır aktif olarak turizm sektörünün içerisinde yer alan Zazaoğlu, üç dönemdir Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği’nde (ATİD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Ankara, Diyarbakır ve İstanbul’da geliştirmekte olduğu projeler ile birlikte M.I.C.E. acentesi olarak da Aymir Turizm Organizasyon firmasıyla sektörde çalışmalarına devam eden Zazaoğlu, Diyarbakır’da Radisson Blu ve İstanbul’da Delta Hotels By Marriott markalarıyla turizmde faaliyet gösteriyor.

Adaylık açıklamasında turizm sektörünün içerisinde büyüdüğünü, turizmi bir aile mesleği olarak tanıdığını ve kariyerini turizm üzerine inşa ettiğini ifade eden Zazaoğlu, “Ülkeme ve turizm sektörüne katkıda bulunabilmek ve daha fazla hizmet etmek düşüncesiyle, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Adayı olmaya karar verdim” dedi.

“İç Anadolu’da turizmi hak ettiği konuma taşıyacağız”

Zazaoğlu, turizm sektörüne hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getirerek “İç Anadolu’da yer alan 13 ilimizin her birini kendilerine özgü zenginlikleriyle birer marka haline getirebilmek, bölgemizde turizmi hak ettiği konuma taşımak, bir turizm bilinci oluşturmak ve bölgemizin turizm potansiyelini ülkemiz ekonomisine kazandırmak için bu yola çıktım. İç Anadolu Bölgesi’nde yerel yöneticiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve iş adamları olarak güç birliğiyle bir araya gelecek ve bölgemizi turizm aracılığıyla layık olduğu noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.