Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında!

 Türkiye’nin en büyük şirketlerini belirleyen Fortune 500 Türkiye Listesi açıklandı. Açıklanan listeye göre Özdilek Holding’in iki büyük şirketi, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi AŞ ile Özdilek Ev Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, bu sene de Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer aldı.

19 Temmuz 2022 Salı 13:18
Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında!

Bu sene 15’incisi gerçekleştirilen ve 2021 yılı tabloları baz alınarak hazırlanan Fortune 500 Türkiye Listesi’ne göre Türkiye’nin en büyük firmaları belli oldu. Criff Türkiye ile birlikte hazırlanan hem iş dünyası hem de akademik dünyada referans olarak kabul edilen Fortune 500 Listesi’nde Özdilek Holding, Türkiye’nin 500 firması arasında her sene olduğu gibi bu sene de yer aldı.

Fortune Türkiye’nin hazırladığı saygın listenin sektörlere göre sıralamasında; Özdilek Holding’in iki büyük şirketi, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi AŞ ile Özdilek Ev Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yer almayı başardı.

Türkiye’nin en başarılı 500 firması arasında faaliyetlerini sürdürmenin gururunu yaşayan Özdilek, 2022 yılı için belirlediği “Farkımız Kurum Kültürümüz” mottosuyla başarılı bir geleceğin kapılarını aralayacak olan en önemli anahtarlardan birinin kurum kültürü olduğuna inanıyor. Bu doğrultuda ise yenilikçi bakış açısı, müşteri ve kalite odaklı şirket kültürüyle hem kurum içinde hem de kurum dışında değer yaratmaya ve bu değerleri yaşatmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
özdilek Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.