Turkcell ve Pasaj’da fırsatlar başladı

Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da okula ve şehre dönüşe özel olarak, bilgisayardan akıllı saate, beyaz eşyadan spor aletlerine binlerce üründe avantajlı teklifler başladı.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 13:38
Turkcell ve Pasaj’da fırsatlar başladı

22 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Pasaj kullanıcıları ücretsiz kargo, peşin fiyatına 3 taksit ve tarifeye ek ödeme seçenekleri gibi birçok fırsattan yararlanıyor.

 

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik satışı yapan ilk pazaryeri platformu Pasaj’da okula ve şehre dönüş için fırsatlar başladı. Türkiye’nin alanında en büyük elektronik tedarikçileri tarafından sunulan binlerce ürüne, Turkcell güvencesiyle hızlı ve kolayca ulaşılabilen Pasaj’da bilgisayardan akıllı saate, kahve makinesinden robot süpürgeye, beyaz eşyadan spor aletlerine kadar her yaştan kullanıcının ihtiyacına ve bütçesine uygun seçenekler yer alıyor.

 

22 Eylül’e kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Pasaj müşterilerine ücretsiz kargo fırsatıyla peşin fiyatına 3 taksit ve tarifeye ek ödeme avantajı sunuluyor. Kampanya kapsamında platformdan ilk kez alışveriş yapacak müşterilere özel anında 100 TL indirim fırsatı bulunuyor. Ayrıca İstanbul içi seçili ilçelerde 24 saatte teslimat opsiyonu da mevcut.

 

Okula ve şehre dönüşe özel avantajlar

Şehre Dönüş Fırsatları, Pasaj’da yer alan Hobi, Spor, Elektrikli Ev ve Mutfak Aletleri, Beyaz Eşya ve TV, Sağlık ve Kişisel Bakım kategorilerini kapsıyor. Pasaj’ın Okula Dönüş Fırsatları ise cep telefonu, bilgisayar, tablet, akıllı saatler, kulaklık ve hoparlör, oyuncu ürünleri ve bilgisayar aksesuarlarında geçerli. Bütün bunlara ek olarak kullanıcıların, tarifelerine ek taksitle aldıkları cep telefonları, aksesuar hediyeleri ile birlikte geliyor. Kullanıcılar, Pasaj’daki birçok ürüne ayda 200 TL ve altına taksitle sahip olma ayrıcalığını da yakalıyor.

 

Alışveriş keyfini fırsata dönüştüren Pasaj’ın kullanıcıları, kampanyalara https://www.turkcell.com.tr/kampanya/okula-ve-sehre-donus-kampanyalari/ internet sitesi üzerinden ve Turkcell uygulamasından ulaşabiliyor.

 

Turkcell mağazalarında çocuklara özel paketler

Okula dönüş günlerinde, Turkcell mağazalarında ebeveynlerin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan ve geniş kapsamlı özelliklere sahip Turkcell Çocuk Paketleri avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Turkcell Çocuk Paketleri’nde ihtiyaca uygun internet seçeneklerinin yanı sıra çocukların okul döneminde telefon kullanımları konusunda ebeveynlerin endişelerini ortadan kaldırmaya yönelik Zaman Yönetimi, Çocuğum Güvende, Reklam Engelleme, Güvenli İnternet ve BiP Konum Takip gibi ek özellikler de yer alıyor. Turkcell Çocuk Paketleri ile ilgili detaylı bilgiye https://www.turkcell.com.tr/cocuk-paketleri/ internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Seçili tablet ve bilgisayarlarda peşin fiyatına 6 taksit avantajı, hoparlör, şarj cihazı ve akıllı saatlerde cazip teklifler ve Samsung Galaxy A04, A14, A24 gibi birçok akıllı telefon modelinde okula dönüş fırsatları da yine hem Turkcell mağazaları hem de Pasaj’da sunuluyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.