ODE Yalıtım 27 şehirde 2 bin 500 ustayla buluştu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Epikon serisindeki bitümlü membran ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki ustalar ile buluşturmak için düzenlediği “Epikon Ustalar Festivali”ni tamamladı.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 14:50
ODE Yalıtım 27 şehirde  2 bin 500 ustayla buluştu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Epikon serisindeki bitümlü membran ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki ustalar ile buluşturmak için düzenlediği “Epikon Ustalar Festivali”ni tamamladı. 27 şehirdeki 58 bayide, 2 bin 500 yalıtım ustasına teknik ve uygulamalı eğitim verdiklerini söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Pandemi nedeniyle verdiğimiz aradan sonra ‘ODE her yerde’ sloganıyla 8 bin 300 km yol katederek, bayilerimize ve uygulamacı ustalarımıza değer katmaya devam ettik” dedi.

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ODE Yalıtım, bitümlü membran ürün gamında yer alan Epikon serisini uygulamacı ustalara daha yakından tanıtmak üzere “Epikon Ustalar Festivali” düzenledi. 9 Mayıs - 2 Temmuz tarihleri arasında 27 ildeki 58 ODE bayisinde gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin 500 uygulamacı usta katıldı.

Ozan Turan: “ODE’nin başarısında bayilerimizin ve ustalarımızın büyük payı var”

Teknik ve uygulamalı eğitimlerin verildiği festival ile paydaşlarına değer katmayı sürdürdüklerini söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “ODE Yalıtım olarak yalnızca paydaşlarına değer katan organizasyonların başarılı olabileceğine inanıyor, bu yaklaşımla şirketimizin başarısında büyük pay sahibi olan bayilerimize ve ustalarımıza yönelik çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız buluşmalara ‘ODE her yerde’ sloganıyla yeniden başladık. Ülkemizin dört bir yanında 8 bin 300 kilometre yol katederek bayilerimiz ve yalıtım uygulaması yapan ustalarımızla buluştuk. Ham maddesinden ambalajına kadar her aşamada en yüksek kalitede malzeme, özel formül ve ileri teknoloji kullandığımız Epikon serimizi, toplamda 5000 metrekare uygulama yaparak daha yakından tanıttık. Bayilerimizin ve uygulamacı ustalarımızın, bu buluşmaya gösterdiği büyük ilgi ve ürünlerimize yönelik beğenisinden mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da yenilikçi ürünlerimizle yalıtım sektörünün gelişimine katkı sunmaya ve ustalarımızın işini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Festivale özel kampanya yıl sonuna kadar devam edecek

Festival kapsamında düzenlenen kampanya ile bir palet Epikon alana bu ürünlerin uygulanması için gerekli olan iki adet İZOPRO Tüp hediye ediliyor. İpragaz’ın yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği İZOPRO Tüp, sabit basınç ve yüksek alev sıcaklığı sağlayarak su yalıtım uygulamalarının daha ekonomik, emniyetli, hızlı ve verimli gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Kampanya, yıl sonuna kadar devam edecek.

Festival boyunca ayrıca tüm uygulamacı ustalara, içinde tişört, yelek, şapka, pantolon ve mala gibi el aletlerinin bulunduğu birer promosyon çantası hediye edildi. Düzenlenen çekilişlerde ise 100 uygulamacı usta, bir zincir marketin 500 TL’lik hediye çeklerinden kazandı.

“Kolay ve hızlı uygulanabilirliğiyle ustalarımızın işini kolaylaştırıyor”

ODE Yalıtım, 2019 yılında piyasaya sürdüğü Epikon serisi ile su yalıtımı alanında üst segment membranı yeniden tanımladı. Eksi 30 derece soğukta bükülme dayanımı gibi Türkiye’de ilk olan özelliklere sahip olan seri, yapıların uzun yıllar boyunca sudan korunmasına olanak sağlayan yapıda ve performansta ürünleri içeriyor. Kolay ve hızlı uygulanabilirlik sağlayan yeni nesil özellikleriyle uygulama hatalarının önüne geçen Epikon, uygulamacıların işlerini de kolaylaştırıyor.

ODE Yalıtım, Epikon ile yalnızca bir ürün sunmanın ötesine geçerek uçtan uca hizmet deneyimi de sağlıyor. Buna göre, planlama aşamasında proje ve teknik danışmanlık, uygulama aşamasında süpervizörlük hizmetleriyle projeler başarılı ve sorunsuz gerçekleştiriliyor. Özel projelerin ihtiyacı olan özel detaylar için tasarımcılarla birlikte çalışılarak, doğru ürün seçiminden doğru detayların oluşturulmasına ve uygulama tariflerine kadar çözüm üretiliyor. Uzman uygulamacı iş ortaklarıyla ve uygulama aşamasında düzenli denetimlerle uygulamaların sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan ODE Yalıtım, SAFEZONE 15 yıl garanti ile de yapıların sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor. Öte yandan bu seride yer alan Epikon Proof’un betona yapışma performansının piyasadaki benzer ürünlerin performanslarına kıyasla çok daha iyi olduğu, uluslararası akredite bir laboratuvar tarafından yapılan betona yapışma testi sonuçları ile kanıtlandı.

Türkiye’nin dört bir yanında ustalarla buluşuldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde başlayan Epikon Ustalar Festivali kapsamında İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, İzmir, Muğla, Antalya, Konya, Karaman, Mersin, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Nevşehir, Kayseri, Trabzon, Samsun, Kastamonu, Bartın, Bolu, Ankara, Düzce ve Sakarya’da bayiler ve uygulamacı ustalarla buluşuldu.

ODE Yalıtım Hakkında:

1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan birine yönelerek yalıtım sektöründe ilerleme kararı aldı. 1990 yılında ithalatçı, 1996 yılında ise üretici kimliğine kavuşan ODE; Yapı ve Teknik Yalıtım olmak üzere 2 ana kategoride üretim yapmaktadır. ODE bugün 6 modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım’ın ürünleri, 6 kıtada, 75’in üzerinde ülkede tercih edilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.