MediaMarkt Brandverse’den ödülle döndü

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Brandverse Awards’ta “Reklam Müziği / Orijinal’’ kategorisinde, MediaMarkt’la Tam Zamanı kampanyasıyla altın ödülün sahibi oldu.

08 Temmuz 2023 Cumartesi 13:47
MediaMarkt Brandverse’den ödülle döndü

 Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, Boomsonar iş birliğiyle düzenlenen, eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmaları ile markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunan pazarlama ve iletişim ödülleri Brandverse’ten ödülle döndü. MediaMarkt, Brandverse Awards’ta “Reklam Müziği / Orijinal’’ kategorisinde, MediaMarkt’la Tam Zamanı kampanyasıyla altın ödülün sahibi oldu.

Anahtar Kelimeler:
MediamarktBrandverse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.