Lova Yatak Eskişehir'de

Türkiye’nin rahat uyku markası LOVA Yatak, büyümeye devam ediyor. Lova Yatak, 93. mağazasını Eskişehir’de açtı.

09 Mayıs 2023 Salı 12:26
Lova Yatak Eskişehir'de

Son teknoloji kullanılarak üretilen ergonomik yatak tasarımları ve özgün ev tekstili ürünleriyle yaşam alanlarını güzelleştiren Türkiye’nin rahat uyku markası LOVA Yatak, büyümeye devam ediyor. Lova Yatak, 93. mağazasını Eskişehir’de açtı. Açılışa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve çok sayıda davetli katıldı. 

Vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun ergonomik yatak tasarımları ve yastık seçenekleriyle uykuda konforun adresi, Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, iddialı büyümesini sürdürüyor. Lova Yatak, 93. mağazası ile Eskişehirlilere merhaba dedi.

Lova Yatak’ın Tepebaşı Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı’nda hizmete açılan yeni mağazasında konforlu ve fonksiyonel yatak tasarımları ile yaşam alanlarının tamamlayıcısı ev tekstili ürünler yer alıyor.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Açılışta kurdele kesimi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından gerçekleştirildi. Ardından yapılan mağaza turunda ise Lova Yatak’ın ürünleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Açılışa ayrıca Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Milletvekili Adayları, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş ve MÜSİAD üyeleri, Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan ve platform üyeleri, Eskişehir Madencilik Kümelenmesi Başkanı Metin Çekiç, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.