Koçaslanlar Sigorta’dan lojistik sektörü için özel poliçe

2000 yılından bu yana sektörüne farklı bir bakış açısı getirmiş, profesyonel kadrosu ve bilinçli yaklaşımı ile Türkiye’de lider acenteler arasına girmiş bir kuruluş olan Koçaslanlar Sigorta’nın Genel Müdürü Rasim Güngör, Lojistik Firmaları Sorumluluk Paket Poliçesi’nin önemi, teminatları ve güvencelerinden bahsetti.

21 Ekim 2022 Cuma 14:14
Koçaslanlar Sigorta’dan lojistik sektörü  için özel poliçe

 Sigortacılık alanında tüm hizmetleri veren Koçaslanlar Sigorta, kaza branşı başta olmak üzere, Yangın Poliçeleri, Kefalet Sigortaları, Sorumluluk Poliçeleri, Mühendislik Sigortaları, Nakliyat Sigortaları, Bireysel Emeklilik, Sağlık ve Tarım Sigortaları ile kişi veya kurumların yaşam kalitelerini, onlardan gelen talepler dikkate alınarak yükseklere taşımak ve sürekliliğini sağlayacak ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Lojistik Firmaları Sorumluluk Paket Poliçesi’nin lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmalara özel olarak tasarlandığının altını çizen Koçaslanlar Sigorta Genel Müdürü Rasim Güngör, “Koçaslanlar Sigorta olarak, hizmet verdiğimiz sektörlerin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri tasarlamak ve bunları hizmete sunmak temel gayelerimizden biridir. Bu bağlamda, lojistik sektöründe hizmet veren nakliye firmalarını ve şoförlerini güvence altına alan, daha güvenli bir şekilde ticaretlerini sürdürebilmelerini sağlayan Lojistik Firmaları Sorumluluk Paket Poliçesi’ni hizmete sunduk. İşveren Sorumluluk, 3. Şahıs Sorumluluk ve Grup Ferdi Kaza Genel Şartları kapsamında çalışan yeni ürünümüz sayesinde lojistik firmaları, olası kaza durumlarında özellikle günümüzde sayısı oldukça artmış olan iş kazası davalarından ve yükselen hasar rakamlarından kendilerini koruyabilir. Operasyonel ve primsel olarak oldukça baz bir ürün olan Lojistik Firmaları Sorumluluk ve Ferdi Kaza Paket Poliçesi, lojistik firmaları için tasarlanmış olup, bu firmaların depocuları ve ofis çalışanları da poliçe kapsamına dahil edilebilmektedir. Olası bir ölüm durumunda kişininin ailesine, sakat kalma durumunda ise kişinin kendisine maddi destek sağlanır. Poliçe, yurtdışını da kapsamaktadır.” dedi.

Poliçenin, lojistik sektöründe çalışan şoförler için genel bir kapsayıcılık özelliği olduğunun altını çizen Güngör, “Koçaslanlar Sigorta olarak sektörde İşveren, 3. Şahıs Sorumluluk sigortalarını, Yangın Sigortası’ndan bağımsız olarak tanzim etmenin yanı sıra, nakliye firmaları şoförlerine bu kapsamda bir teminat verebilmenin gururunu yaşamaktayız. İşveren Sorumluluk Poliçesi, 3.Şahıs Sorumluluk ve Ferdi Kaza Poliçesi ile birlikte satılabilirken, Ferdi Kaza Poliçesi tek başına da satılabilmektedir. Bizler bu üç kapsayıcı teminatı, lojistik firmalarına bir arada sunarak hem onların risklerini minimuma indiriyor, hem de işlerini güvence altına alıyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.