Kızılinler'in şifalı suyu artık Questa Termal Otel'de

Bir İtalyan markası olan Questa Thermal & SPA Hotel, Türkiye’deki yatırımlarının ilk durağı olarak Venedik’e olan benzerliği ile turistlerin ilgi odağı olan Eskişehir’i seçti.

11 Ocak 2023 Çarşamba 16:27
Kızılinler'in şifalı suyu artık Questa Termal Otel'de

Basın mensuplarına özel programda otel hakkında bilgi veren CEO Cem Lale, “Tesisimizde Kızılinler’den gelen doğal mineralli su ile müşterilerimize eşsiz bir termal otel deneyimi yaşatmak istiyoruz. Kızınlinler’i, termal turizmi ve termal turizmin sağlığa etkisini dünyaya çok iyi anlatmamız gerekiyor. Böylece Eskişehir’e de çok önemli bir vizyon sunağımızı, Eskişehir’in sağlık turizminde dünyada önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz. Bunun yanı sıra Eskişehir, İtalya’nın Venedik kentine benzetilir ve bir İtalyan markası olarak Eskişehir’de olmak da ayrıca çok güzel.” ifadelerini kullandı.

42 YILLIK TECRÜBE

Palermolu köklü bir İtalyan aileye ait olan Questa markasının 42 yılı aşkın otelcilik tecrübesini sıcak İtalyan misafirperverliği ile günümüze kadar taşıyan Questa markası, Türk-İtalyan ortak yatırımıyla Türkiye’de yüksek kalite standartlarında butik oteller zinciri kurmaya hazırlanıyor. İlk yatırımını Eskişehir olarak seçen marka “Misafirlerimize Sözümüz Var” mottosuyla, memnuniyet odaklı yarım asırlık tecrübesini otelcilik sektöründe tüm ziyaretçilerine aktarıyor. QUESTA Yönetim Kurulu başkanı Barbaros İpek, CEO Cem Lale ve bir diğer Yönetim Kurulu üyesi Luca Coretti, markanın bu vizyonunu gerçekleştirmek için Questa'ya öncülük ediyorlar.

NEDEN ESKİŞEHİR’i SEÇTİ

Markanın başlangıç noktası olarak Eskişehir’i seçmesinin de önemli bir sebebi olduğunu anlatan CEO Cem Lale, “Asırlar boyu şifalı termal sularında tarihin en önemli ziyaretçilerine şifa dağıtan Eskişehir, Questa’nın Termal otel konseptinde memnuniyet ve arınmayı karşılayan özel bir nokta. Otelin termalinde kullanılan bu tarihi şifa kaynağı yatırımcılarının Eskişehir’i başlangıç noktası olarak seçmesinde en büyük etkenlerden biri oldu.” diye konuştu. Eskişehir’in doğal ve tarihi güzelliklerine bakan otel odaları ile tam müşteri memnuniyeti hedefleyen Questa Thermal & SPA Hotel,  özel terasa ve termal jakuziye sahip 6 deluxe odası ve ev konforunu otel hizmetiyle birleştiren 3 suite odası, VIP misafirlerini bekliyor. Otelin toplamda 93 odası ve 186 yatak kapasitesi bulunuyor. Geniş toplantı salonları olan Questa Thermal & SPA Hotel; iş gezilerinden, akademik sempozyumlara ve düğünlere kadar birçok grup organizasyonuna da ev sahipliği yapıyor.

DÜNYANIN FARKLI BÖLGELERİNDE İŞBİRLİKLERİ

Questa markasının CEO’su Cem LALE hedeflerini ve Eskişehir’deki yatırımlarını şu şekilde anlatıyor: “Questa markasını, parmakla gösterilen butik bir otel zinciri haline getirmek için çalışmalarımıza başladık. Yenilikçi ve somut yönergeler sağlama vizyonumuzun arkasındaki itici gücümüzü, deneyimli personellerden oluşan ekibimizden alıyoruz. Bu durumla, otel misafirlerinin memnuniyet seviyelerinin yüksek kalmasını hedefliyoruz. 40 yılı aşkın marka mirası olan Questa’yı, tüm dünyanın tanıdığı saygın bir butik otel zinciri haline getirmeyi amaçladık. Bu misyonumuz doğrultusunda, dünyanın farklı bölgelerinde hızla işbirliği yapmaya başladık. Orta ve uzun vadede önemli planlarımız var. Bu süreçte ismimizi çok daha sık duyacaksınız.”

Questa, kalitesini ve müşteri memnuniyeti odaklı işletme anlayışını kendine ait üç alt markayla Eskişehir şubesinde tamamlıyor.

ADESSO SPA

Şifalı Sularıyla Yüzyıllardır İyileştiriyor

Eski çağlardan beri, şifalı yeraltı suları sayesinde yerleşim yeri olarak tercih edilen Eskişehir, Bizans döneminde dinlenme merkezi olarak kullanılıyordu. Şehrin geçmişteki niteliğinin modern bir yorumunu sunmayı amaçlayan Questa Thermal & SPA Hotel, misafirlerine eşsiz bir termal otel deneyimi yaşatmak için çalışıyor. Otelin içerisinde yer alan Spa Merkezi, yüksek mineralli suyu ile eklem rahatsızlıklarından stres bozukluklarına kadar birçok fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkları tedavi ediyor. Vücudun mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin ve endorfin hormonu salgılamasına yardımcı oluyor. Adesso Spa, bünyesinde barındırdığı termal havuzu, spa merkezi ve Türk hamamıyla ruhunuzu şımartacağınız, günlük hayatın stresini ve yorgunluğunu geride bırakarak çıkacağınız bir kompleks.

CAPİNİ RESTORAN

İtalyan Mutfağı, Anadolu’nun Kalbinde Atıyor

Özgün konseptli oteller kurmak için yolculuğa çıkan Questa Thermal & SPA Hotel’in en iddialı olduğu alanların başında mutfak geliyor. İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini yemek için İtalya’ya gitmeye gerek yok. Questa Thermal & SPA Hotel, mesafeleri ortadan kaldırarak, Venedik lezzetlerini Eskişehir’e getiriyor. İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri pizza, spagetti, lazanya, risotto gibi yemekler ve tiramisu gibi tatlılar, orijinal sunumlarıyla Questa Thermal & SPA Hotel mutfaklarında yer almaya hazırlanıyor. Leziz İtalyan tatlarının yanı sıra, en güzel etli ve zeytinyağlı Türk yemekleri de Questa Thermal & SPA Hotel misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

MONZA CAFE

Questa deneyimini konaklama dışında da deneyimlemek isteyen herkes, Monza Cafe’nin özenle seçilmiş menüsünden seçtiği tatlarla Eskişehirdeki en önemli buluşma noktalarından biri olabilecek niteliklere sahip. Questa çatısı altında, konukların memnuniyeti odağında konumlanan Cafe açıldığı günden bu yana alışkanlıkları değiştirmeye başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.