Dialog Plus Gayrimenkul'e görkemli açılış

Genç girişimciler Tolga Biçer ve Erkan Samuk'un ortağı olduğu Dialog Plus Gayrimenkul, çok sayıda seçkin konuğun katıldığı törenle Mudanya Yolu üzerinde açıldı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:35
Dialog Plus Gayrimenkul'e görkemli açılış

Gayrimenkul ve emlak sektörüne yeni bir soluk getiren Dialog Türkiye ailesi giderek büyüyor. İki genç girişimci Tolga Biçer ve Erkan Samuk ortaklığında açılan Dialog Plus Gayrimenkul, çok sayıda seçkin konuğun katıldığı renkli törenle Mudanya Yolu Esentepe'de hizmete girdi. Dialog Plus Gayrimenkul'ün açılış kurdelesini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Mersin, Eski Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Vekili Ethem Okumuş, Muşsiad Başkanı Ayhan Durgun, Muş Dernekleri Federasyonu Başkanı Fesih Baykal ile Dialog Türkiye Kurucu Ortak Başkanı Übeyit Işık, eş başkanlar Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun ve Selma Arabacı birlikte kesti. Ayrıca Bursa'de en yüksek ciro yapan isimlerden olan Tolga Biçer ve Erkan Samuk, açılışta ödüllerini de aldı. Açılışta konuşan Dialog Plus Gayrimenkul'un ortağı Tolga Biçer, Bursa'ya kaliteli hizmet verme anlayışıyla yola çıktıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Dialog PlusGayrimenkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.