Aymin’den yaza renkli merhaba

Dekorasyon konusunda Bursa’nın önde gelen markalarından olan Aymin, Balat’taki yeni showroomunun açılışını cemiyet hayatının seçkin isimleri ve tanınmış iç mimarların katıldığı renkli yaza merhaba partisiyle yaptı.

05 Haziran 2023 Pazartesi 15:59
Aymin’den yaza renkli merhaba

Aymin Perde Döşemelik Duvar Kağıdı mağazası, Beşevler’deki mağazasının ardından Bursa’daki ikinci showroom’unu Balat’ta hizmete açtı. Şık mağazanın kapılarını keyifli bir yaza merhaba partisiyle açan Aymin’in sahibi Zekeriya Keskin, davette Bursa cemiyet yaşamının önde gelen isimlerinin yanı sıra tanınmış iç mimarları eşi Merve Keskin ile birlikte ağırladı. TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin kurucu başkanı Nur Gül Arslan ve dönem başkanı Ali Gözütok, Mustafa Bozbey ve Bursa’nın tanınmış simalarının katılımıyla gerçekleşen davette kusursuz bir ev sahipliği yapan Merve & Zekeriya Keskin çifti, Bursa’da dekorasyon konusunda fark yaratmak üzere çıktıkları yolda başarıyla ilerlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
AyminDekorasyonBursa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.