TEGV Eskişehir Etkinlik Merkezi 24 yaşında

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 24'üncü yaşını kutladı.

06 Nisan 2023 Perşembe 13:55
TEGV Eskişehir Etkinlik Merkezi 24 yaşında

TEGV’in 5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi; 24. yaşını eğitim dostları, çocuklar, gönüllüler, çalışanlarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ülkenin dört bir köşesinde faaliyet gösteren 55 etkinlik noktasında ilköğretim çağındaki çocuklara nitelikli eğitim desteği veriyor. TEGV’in 5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 24. kuruluş yıldönümünü çocuklar için oyun istasyonları etkinlikleriyle kutladı.

5 Nisan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşen kutlamaya; Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı TEGV Eğitim Dostu Didem Aydınmakina, Eğitim Dostu Mustafa Kantarcı, Tepebaşı Belediyesi Rekreasyon Ekibi, okul idarecileri, personel, öğretmenler, gönüllüler ve çocuklar katıldı. Sabah, öğle ve öğleden sonra etkinlik döngüsünde yer alan çocuklar kutlama etkinlikleri kapsamında Rekreasyon Ekibi’nin gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli oyun istasyonlarında neşe dolu anlar yaşadı. 

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Yöneticisi Serpil Öztürk ve ekibi yaşadıkları mutluluğu ve 24 yılın yaşattığı gururu “2022-2023 Etkinlik Yılı’nda da yüz yüze ve uzaktan eğitim etkinliklerimizle çocuklarımıza 6 alan ve kulüp etkinliklerimizle nitelikli eğitim desteği vermeye devam ediyoruz. Bu yıl, 2.513 çocuk üyemiz, 262 aktif gönüllümüzün desteğiyle etkinliklerimizden yararlanıyor. Ayrıca, MEB-TEGV İş Birliği Protokolü kapsamında 14 ilkokul ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımızın mutlu bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi için Eğitim Gönüllüleri’nin Türkiye’nin pek çok noktasında faaliyet göstermesini sağlayan başta vakıf kurucumuz merhume Sayın Suna Kıraç’ı minnetle anıyor, emeği geçenlere, kurulduğu günden bu yana desteğini esirgemeyen Yerel Yönetimlere, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kurum/kişiler, Tepebaşı Belediyesi Rekreasyon ekibi, veliler, gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” sözleriyle ifade etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.