Kenan AKANSEL eğitimde iddialı!

05 Eylül 2022 Pazartesi 12:21
Kenan AKANSEL eğitimde iddialı!

Türkiye'de eğitim denilince akla gelen öncü firmalardan birisi olan Akansel Eğitim Danışmanlığı Şirketini kuran ve eğitim sektöründe en bilinen firmalardan bile daha çok adından bahsettirmeyi başaran Kenan Aksansel, ünlü isimlerle katıldığı törenlerde aldığı ödüller ve elde ettiği başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor. 

Kusursuz hizmet anlayışı dahilinde, bu hizmetlerden en ufak bir taviz vermeden müşteri memnuniyetini birinci kural haline getirerek Akansel Eğitim'in kalitesini kanıtlayan Kenan Akansel, geçtiğimiz günlerde basına verdiği açıklamada şunları söyledi:

"Eğitim hizmetleri denilince en çok tercih edilen firmaların bundan sonra en başında olacağız. Bir çok dalda profesyonel ve alanda ismini duyurmuş eğitmenlerle birlikte seminerler düzenliyoruz. Bu doğrultuda hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler bizimle iş hayatında önemli katkılar sağlarken, başarıya giden anahtarı elde ediyorlar. Kazananlar ile yürüdüğümüz yolda en büyük gücümüzü firmamızı tavsiye eden insanlardan alıyoruz. Onlara teşekkürü borç biliriz. Hedeflerine başarıyla ulaşmak isteyen herkesi Akansel Eğitim Danışmanlığı'na bekleriz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.