Eskişehir Tepebaşı Leo Kulübü'nden bilgi yarışması

 Gençlerden Atatürk’ü anıyor ve anlıyor bilgi yarışması

22 Kasım 2023 Çarşamba 12:08
Eskişehir Tepebaşı Leo Kulübü'nden bilgi yarışması

Eskişehir Tepebaşı Leo Kulübü tarafından düzenlenen “Atatürk’ü Anıyor ve Anlıyoruz” başlıklı bilgi yarışmasında gençler Büyük Önder’e bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümünde anlamak ve hatırlamak adına düzenlenen “Atatürk’ü Anıyor ve Anlıyoruz” adlı bilgi yarışması, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Bilgi yarışması uygulaması Kahoot üzerinden gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 80 kişinin katıldı.

Katılımcılara, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eserleri ve kişiliği hakkındaki sorular yöneltilirken birinciye Atatürk’ün sevdiği şarkılar plağı, ikinciye Atatürk portresi ve üçüncüye Atatürk Sinema filmine bilet hediye edildi.

Eskişehir Tepebaşı Leo Kulüp Dönem Başkanı Kemal Özbek “Atatürk’ün ve emaneti Cumhuriyetimizin yolundan yürüyen gençler olarak, Büyük Önderin mirasını geleceğe aktarmayı amaçlayan etkinlikte; katılımcıların ilgisi bu büyük sevginin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümünde bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyoruz” dedi.

Etkinliğe Leo Çoğul Yönetim Çevresi Başkanı Bensu Simge Büyükvural, 118K Leo Yönetim Çevresi Başkanı Furkan Köy, Gençlik ve Leolarla İlişkiler Ulusal Komite Başkanı Neşe Baklacıoğlu, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimiz Dr. Ender Tukay ve Faruk Özçelik, 118K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı Av. Fehime Tunca katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.