ÇEDES’in iptali için toplanıyorlar

Memleket Sevdalıları Derneği, 25 Ağustos’ta ÇEDES’in iptali için toplanacak. 

22 Ağustos 2023 Salı 16:21
ÇEDES’in iptali için toplanıyorlar

Memleket Sevdalıları Derneği Başkanı İbrahim Şavlukbaş, eğitim sisteminin gelişmesinin aksine ağır hasar aldığını ve mevcut durumdan daha da geriye gittiğini ifade etti. Şavlukbaş; “Eğitim sistemimizi yöneten unsurların, liyakati, niteliği,   kamuoyunun takdiridir. Ayrıca okullarda giderek bütçe yetersizliği gibi nedenler gösterilerek artan güvenlik, hijyen, bakım, temizlik, nitelikli öğretmen açığı, eğitim malzemesi eksiği gibi sorunlar dağ gibiyken, karar vericilerin okullara imam ataması, buna bütçe ayırması, kendi gündemlerinin ne kadar farklı olduğunun çarpıcı göstergesidir.” şeklinde konuştu. 

ÇEDES projesinin derhal iptal edilmesi gerektiğinin altını çizen Şavlukbaş, bu amaçla 25 Ağustos saat 18.00’da Ulus meydanındaki açıklamaya tüm Eskişehir halkını davet etti.

Son Güncelleme: 23.08.2023 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.