Web Yazılım Hizmetlerinin Günümüz Teknolojilerine Uyumu

Biltek Web Tasarım ve Yazılım web yazılımı konusunda öncü bir kuruluş olarak hizmetlerine devam etmektedir.

07 Haziran 2022 Salı 15:03
Web Yazılım Hizmetlerinin Günümüz Teknolojilerine Uyumu

      Uygulama yazılım çözümleri, web çözümleri, e-ticaret, multimedya, web servisleri, yazılım çözümleri ve yazılı medya çözümleri ile ilgilenmektedir. Alanında birçok prestijli müşteri bulunmaktadır. Özel Web Tasarım haricinde kurumsal sektöre yönelik çözümlerle ön plana çıkmaktadır. En iyi ve ekonomik bilgi teknolojilerini sunmak ve işi basitleştirmek için kaliteli bir yazılım ekibiyle çalışmaktadır.

            Güçlü ekibi firmanın gücünü oluşturmaktadır. Web geliştirme, web tasarımı, grafik tasarım, yazılım geliştirme, ağ oluşturma, pazarlama ve içerik geliştirme alanlarında mükemmel ve dinamik yazılımcılardan oluşan ekip çalışmasına inanmaktadır. Donanım, yazılım ve iletişim altyapısının mükemmel bir kombinasyonuna sahip olan firma, çok çeşitli sunucular ve çok çeşitli yazılım araçları ve platformları tarafından iyi desteklenen iletken çalışma ortamına sahip bulunmaktadır.

 Mevcut Hizmetlerin Çeşitleri

            Web Sitesi Tasarımı, Yeniden Tasarlama ve Web Sitesi Tasarımı ve Geliştirme, Portal Geliştirme, Portal Tasarımı, Web Sayfası Tasarımı, E-Ticaret Uygulamaları, Web Uygulama Geliştirme, Yazılım Geliştirme, Uygulama Yazılım Geliştirme, Web Hosting, Domain Tescili ve Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Hizmetleri yürütülen hizmetlerin ana başlıklarını oluşturmaktadır.

 Konusunda Deneyimli Yazılım Uzmanları

            Web tasarım çalışmaları, kendi alanlarında çok yönlü ve zengin deneyime sahip, yüksek vasıflı, eğitimli ve deneyimli web tasarım ekibi tarafından doğrudan elde edilir. Teknoloji ve donanım açısından en son teknoloji ile birleştiğinde bu mükemmel iş gücü bankası, yazılım konusunda kaliteli çıktıları üretmektedir. Bu özverili çalışma, şirketin tüm müşterilerine tam anlamıyla güvenilir bir firma olanağı sağlamaktadır.

 Diğer Hizmetler

            Web Sitesi Tasarımı, web sitesinin geliştirilmesinin ayrılmaz bir parçası olup, mükemmel bir web tasarım tasarımının ardındaki ana itici güç, şirketin hedeflerine doğrudan etki eden faktör olmaktadır. Günümüzün web sitesi dünyasında bir web sitesinin tasarımı şirketin ruhunu yansıtmaktadır. Çevrimiçi yazılımlar, sosyal topluluk portalı, emlak portalı, iş portalı, online ticaret portalı, e-ticaret portalı, organizasyon portalı, seyahat portalı gibi çevrimiçi uygulama ve yazılım geliştirme konusunda zengin deneyime sahip bir uzman ekipten oluşuyor.

            Biltek Web Tasarım ve Yazılım firmasının tecrübeleri, dünya çapında hizmet sunma ve sizi ileriye götürme konusunda deneyim sahibi, yetenekli profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından desteklenen organizasyon olmasından geliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.