Excalibur alana Warfare oyunu bedava

Oyuncuların ve profesyonellerin hayallerindeki tasarım, üstün güç ve performansa sahip bilgisayarlara ulaşmasını sağlayan Casper Excalibur, Intel Gamer Days kapsamında kullanıcılara özel fırsatlar sunuyor.

26 Ağustos 2022 Cuma 13:21
Excalibur alana Warfare oyunu bedava

Güç ve performans hem oyuncular hem de profesyoneller için olmazsa olmazı oluşturuyor. Öyle ki rekabet unsurlarının had safhada olduğu oyun dünyasında rakiplerini alt etmek isteyen birçok oyunseverin ya da üstün kalite çıktıları işlerinde elde etmek isteyen profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun bilgisayarları kullanmak ciddi önem arz ediyor. Güç ve performansa trend tasarımlarla ulaşma hayali kuran birçok kullanıcının tercihi olan Casper Excalibur da çeşitli fırsatların sunulduğu Intel Gamer Days kapsamında özellikle oyuncuları heyecanlandıran kampanyayı duyurdu.

Oyuncuların Hayali Son Nesil İşlemcilere Sahip Bilgisayarlar

Oyun dünyası gün geçtikçe rekabet dozajının arttığı bir arenaya dönüyor. Özellikle yeterli performansı sergilemeyen bilgisayarla oyun oynamak oyunculara hem keyif vermiyorken hem de oyunlarda kötü sonuçlar almalarına neden oluyor. Güç ve performanstan muzdarip olan oyun tutkunlarının imdadına ise oyun deneyimini artıracak oyuncu bilgisayarları sunan Casper Excalibur yetişiyor. Excalibur, rekabet unsurlarının heyecanla ve aksiyonla harmanlandığı oyunlarda mücadeleleri kazanmak isteyen oyunseverlerin ihtiyaçlarını oyuncu laptop ve masaüstü bilgisayarlarıyla karşılıyor. Özellikle kazanmak için oynayanlara Intel’in 12. Nesil işlemcileri ve en yeni RTX ve GTX serisi NVIDIA ekran kartları ile donatılan oyun bilgisayarlarını sunan Casper Excalibur, oyuncu laptoplarında sunduğu 14 çekirdekli hibrit mimariye sahip 12. Nesil Intel işlemcileriyle oyunlardaki üstün performansı farklı bir seviyeye taşıyor.

Büyük Fırsatlara Gamer Days Kapsamında Ulaşacaklar

Oyunla yatıp kalkanların heyecanla beklediği Intel Gamer Days etkinliği başladı. 25 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında Casper ile iş birliği dahilinde gerçekleşen kampanyada oyunseverler, güç ve performansın ön planda olduğu Excalibur oyuncu bilgisayarlarında çeşitli fırsatlara, özel indirimlere ve sürpriz hediyelere ulaşıyor. 10 günlük kampanya süresince belirlenen Excalibur bilgisayarlarda kullanıcıları heyecanlandıran bir diğer sürpriz ise Ekim ayı içerisinde yayınlanacak efsane oyun Call of Duty’nin merakla beklenen Modern Warfare II oyunu da hediye olarak verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.