Davutoğlu’ndan ‘’Savunma Sanayisine’’ teminat

Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan cevap gecikmedi.

31 Ağustos 2022 Çarşamba 14:32
Davutoğlu’ndan ‘’Savunma Sanayisine’’ teminat

İktidar değişikliği durumunda savunma sanayisine devrim arabaları muamelesinin yapılabileceğini söyleyen Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan cevap gecikmedi. Altılı masa tarafından 29 Mayıs’ta alınan kararı hatırlatan Davutoğlu, "Müsterih olun. Rahmetli Özdemir beyin ve sizler dahil binlerce Türk mühendis ve işçinin samimi emekleri asla zayi olmayacaktır" dedi.

TEKNOFEST'te açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "İktidar değişirse projelerde engellenme endişeniz var mı?" sorusuna "Bir takozla Akıncı işlevsiz hale gelir. 'Bu uçak hiçbir işe yaramıyor' dersiniz, Devrim otomobilinde olduğu gibi. Bunun da taşlarının döşendiğini ben şimdiden görüyorum" cevabı verdi.

Bayraktar'ın bu sözlerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu altılı masada alınan kararları hatırlatarak cevap verdi. Davutoğlu Twitter paylaşımında, “Milli Savunma sanayini geçmişte savunduk ve destekledik. Gelecekte de her şartta küresel rekabette liderlik edecek şekilde geliştirmeye devam edeceğiz. Müsterih olun. Rahmetli Özdemir beyin ve sizler dahil binlerce Türk mühendis ve işçinin samimi emekleri asla zayi olmayacaktır” ifadelerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.