Sahte para çetesine operasyon!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gaziantep ve Adıyaman’da sahte para çetesine yönelik operasyon yapıldı.

02 Haziran 2022 Perşembe 11:31
Sahte para çetesine operasyon!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gaziantep ve Adıyaman’da sahte para çetesine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli tutuklanırken, adreslerde yapılan aramalarda ise 37 bin 700 lira sahte para ile 3 kilo bonzai ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte para çetesine yönelik operasyon düzenledi, “Parada Sahtecilik” suçunu işlediği tespit edilen organize suç örgütüne yönelik adli makamların koordinesinde yapılan titiz planlama, takip ve çalışmalar neticesinde Gaziantep ve Adıyaman’da 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

OPERASYONDA 9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, 37 BİN 700 LİRA SAHTE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon neticesinde 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise ,50-100-200’lük banknotlar halinde 37 bin 700 TL sahte para ile 2 kilo bonzai ele geçirildi.

9 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

(Said Vakkas Yağcı-İHA)

Anahtar Kelimeler:
GaziantepSahtepara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.